VENEZIA STEAKHOUSE & PIZZERIA

VENEZIA STEAKHOUSE & PIZZERIA Pizzeria Steak House

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Steakhouse & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 20:58 Zeer slechte communicatie. Tot 3 keer toe gebeld waar ons eten bleef, steeds een ongeloofwaardige smoes waarom er nog niet geleverd werd. Bij de derde keer bellen bestelling geannuleerd en nu na een week nog steeds geen geld retour!
29 jun 2022 om 21:21 Kwart over 6 afgesproken, komen om 7 uur ????
27 jun 2022 om 20:11 Het was te laat ,en erg koud
26 jun 2022 om 20:14 Bezorging op zich prima. Maar 2 uur wachten op een pasta en spare ribs is echt veeeel te lang.
24 jun 2022 om 7:27 Top geregeld
20 jun 2022 om 15:31 komen veel te laat (2:30 wachten), geven geen excuses. Eten was wel warm en lekker.
19 jun 2022 om 19:54 Eten smaakt prima, was nog niet klaar bij afhalen (10 min wachten) maar minder erg. Wel naar dat de koude producten al klaar stonden in het zicht... in de ah-kar bij het vuilnis. Benoemd, werd ontkend. Dit kan echt beter zonder moeite, doe het beter
19 jun 2022 om 19:51 Ondanks dat ik zelf het kwam ophalen en ruim van de voren had besteld. Moest ik toch nog ruim 10 min wachten tot het klaar was.
18 jun 2022 om 19:19 Ik zit nog steeds op mijn pizza te wachten. Echter staat de tracker al 45min op ‘word zo bij u bezorgd’ Ben benieuwd hoe de pizza is.
18 jun 2022 om 18:59 Schandalig! Om 16.45 eten besteld en na 19.00 nog steeds niet binnen!
13 jun 2022 om 22:04 Bestelling werd pas na 3 uur en 3 kwartier bezorgd! Toen ik de eerste x belde na bijna 3 uur, werd verteld dat het al onderweg was. Een half uur later belde ik weer en moest het nog gemaakt worden. Er was een storing ik het systeem